Søvnuddannelsen

Center for Børn og Unges Søvn ønsker at samle den bedste viden om søvn på et sted. Vi tror på, at man kan gå meget længere, hvis man går sammen. Derfor har vi skabt en uddannelse med bred viden om søvn. Uddannelsen er bygget op, så teori og praksis går op i en højere enhed. 

Søvn er lige så essentielt som vores åndedrag

Fokus på søvnen kommer til at fylde mere og mere de næste mange år. Der har nemlig aldrig været så mange konkurrenter til søvnen som lige nu. Samtidig viser utallige studier, at god søvn er essentielt for vores krop, sind, mestring, humør, sociale egenskaber og trivsel. Derfor skal vi hjælpe familier i Danmark godt på vej med søvnen. Det kræver viden og erfaring. 

Hvorfor taler vi om søvn?

Vi, Sine og Karen, har arbejdet professionelt med søvn hos børn og unge i årevis, og vi er helt enige om, at vi kan rykke utrolig meget på familiernes trivsel, når de sover godt. Vi brænder for trivsel i de danske familier. Derfor har vi samlet alt det bedste fra de klogeste hoveder i Danmark, den bedste evidens, mange års praksiserfarring og skabt uddannelsen. Vores ønske er, at fagpersoner, der hver dag arbejder med børn og unge, må få viden, interesse og konkrete værktøjer til bedre søvn. 

 

Hvorfor tage en uddannelse i søvn?

En god nats søvn kan gøre hele forskellen mellem følelsen af håb og håbløshed. Det er simpel fornuft at vi skal have tilstrækkelig god søvn. Men det er straks en mere kompliceret sag, hvorfor vi sover dårligt, og hvordan familier kommer til at sove bedre. Vejen til god søvn kan være kompleks og kræver dygtige, observante og oplyste fagpersoner. Uddannelsen er derfor sirligt sammensat, så man både bliver markant klogere på søvnen, men mest af alt får konkrete værktøjer til brug i praksis. Det er nemlig nærmest umuligt at arbejde med trivsel, udvikling, læring, sundhed mm., hvis søvnen er dårlig. 

Mød de største eksperter i søvn

Vi kan tilbyde dig topklasse undervisning med nogle af de største eksperter indenfor søvn.

Tag en uddannelse i dit eget tempo

Uddannelsen er online og fleksibel. De fleste moduler kan du tage, når du har allerbedst tid.

Bliv certificeret søvnvejleder

Som certificeret søvnvejleder er du med på bølgen af fagfolk, der tager søvn alvorligt.

Bliv klogere på Søvnens biologi

Få en lille smagsprøve på den viden om søvn, du kan få på søvnuddannelsen. Du får forståelse for, hvordan døgnrytme og søvnpres påvirker søvnen og konkrete redskaber til at arbejde med søvnudfordringer. E-bogen indeholder også en søvnlog, du kan printe og bruge i arbejdet med børn, unge og familier.
Og så koster det dig ikke en krone.

Din e-bog kommer på mail.
Samtidig siger du ja tak til at modtage nyheder og tilbud fra os.
Og du kan til hver en tid slippe fri med et enkelt klik.