Foredrag om søvn

Vores store ønske er, at fagfolk, som arbejder med børn og unge, kan vejlede i søvn på samme niveau som vi vejleder i kost, motion og trivsel. Derfor formidler vi viden om søvn – praksisnært, evidensbaseret, i øjenhøjde og med humor.

Center for Børn og Unges Søvn tilbyder foredrag om søvn

Brugbar, praksisnær og evidensbaseret viden om søvn

Arbejder du med børn og unges sundhed og trivsel? Så er vores foredrag for dig. Du får ny viden om søvn og konkrete redskaber til at hjælpe børn, unge og familier til bedre søvn.

Udfyld formularen og book et foredrag:

Eller ring til os på 31101742, så tager vi en snak om det.

Babyer og søvn

Arbejder du med babyer og småbørn? Så er søvn helt sikkert på dagsordenen. Book et søvnforedrag og bliv klædt bedre på, til at vejlede småbørnsforældre i hele familiens søvn. 

Børn og søvn

Arbejder du med børn og søvn? Book et foredrag om børns søvn, bliv klogere på søvnens biologi og få konkrete redskaber til at øge hele familiens trivsel med bedre søvnvaner.

Teenagere og søvn

Der er et øget fokus på teenageres søvn, skærmvaner og senere mødetider i øjeblikket. Og med rette. For aldrig har der været flere unge mennesker i mistrivsel. Book et foredrag om teenageres søvn.

Vække eller ikke vække

Den berygtede nul-vække politik. Selvfølgelig skal man ikke vække børn i tide og utide - men nogle gange kan det godt give mening at vække, for at bryde rytmen og skabe balance mellem vågentid og søvn, så hele døgnet fungerer.

Om foredragsholderne

Vi hedder Karen Kildahl og Sine Ditlev Bihlet. Vi står bag Center for Børn og Unges Søvn og vi er dine foredragsholdere.

Vi har arbejdet professionelt med søvn hos børn og unge i årevis, og vi er helt enige om, at vi kan rykke utrolig meget på familiernes trivsel, når de sover godt. Vi brænder for trivsel i familien og vores ønske er, at fagpersoner, der hver dag arbejder med børn og unge, må få mere viden om søvn, større interesse for søvn og flere konkrete værktøjer til bedre søvn.

Er du interesseret i et foredrag om søvn? 

Det siger andre om os

"En nytænkende og spændende tilgang til vejledning i søvn"

Vi har haft fornøjelsen af, at have Sine og Karen fra Center for Børn og Unges Søvn, som oplægsholdere til tre temadage om bl.a. søvn, for sundhedsplejersker i hele landet. Deres oplæg var vedkommende, og vi blev præsenteret for en nytænkende og spændende tilgang til vejledning i søvn eller nærmere i vågentid.

Sine og Karen er begge to dygtige, humoristiske og levende foredragsholdere, som leverede viden om søvn med stort engagement, samt med inddragelse af små hverdags historier, som gav smil på læben. Man gik derfra med ny viden til sin vejledning af familier med søvnudfordringer. Tak for det.

Pia Rønnenkamp
Syddansk Universitet

"Efter foredraget var ingen i tvivl om, at god søvn er meget vigtigt"

Vi har haft besøg af Karen Kildahl for at oplyse alle på skolen om søvnens betydning. Efter foredraget var ingen i tvivl om, at god søvn er meget vigtigt. Det formidlede Karen vidende, engageret og morsomt. Det fungerede rigtig godt, at vores elever på forhånd havde udfyldt et spørgeskema, som Karen flere gange tog udgangspunkt i. På den måde blev oplægget koblet til elevernes egen virkelighed.

Anders Østerby
Frøstruphave Efterskole