Foredrag om søvn

Vores store ønske er, at fagfolk, som arbejder med børn og unge, kan vejlede i søvn på samme niveau som vi vejleder i kost, motion og trivsel. Derfor formidler vi viden om søvn – praksisnært, evidensbaseret, i øjenhøjde og med humor.

Center for Børn og Unges Søvn tilbyder foredrag om søvn

Brugbar, praksisnær og evidensbaseret viden om søvn

Arbejder du med børn og unges sundhed og trivsel? Så er vores foredrag for dig. Du får ny viden om søvn og konkrete redskaber til at hjælpe børn, unge og familier til bedre søvn.

Udfyld formularen og book et foredrag:

Eller ring til os på 31101742, så tager vi en snak om det.

Babyer og søvn

Arbejder du med babyer og småbørn? Så er søvn helt sikkert på dagsordenen. Book et søvnforedrag og bliv klædt bedre på, til at vejlede småbørnsforældre i hele familiens søvn. 

Børn og søvn

Arbejder du med børn og søvn? Book et foredrag om børns søvn, bliv klogere på søvnens biologi og få konkrete redskaber til at øge hele familiens trivsel med bedre søvnvaner.

Teenagere og søvn

Der er et øget fokus på teenageres søvn, skærmvaner og senere mødetider i øjeblikket. Og med rette. For aldrig har der været flere unge mennesker i mistrivsel. Book et foredrag om teenageres søvn.

Vække eller ikke vække

Den berygtede nul-vække politik. Selvfølgelig skal man ikke vække børn i tide og utide - men nogle gange kan det godt give mening at vække, for at bryde rytmen og skabe balance mellem vågentid og søvn, så hele døgnet fungerer.

Det siger andre om os

"En nytænkende og spændende tilgang til vejledning i søvn"

Vi har haft fornøjelsen af, at have Sine og Karen fra Center for Børn og Unges Søvn, som oplægsholdere til tre temadage om bl.a. søvn, for sundhedsplejersker i hele landet. Deres oplæg var vedkommende, og vi blev præsenteret for en nytænkende og spændende tilgang til vejledning i søvn eller nærmere i vågentid.

Sine og Karen er begge to dygtige, humoristiske og levende foredragsholdere, som leverede viden om søvn med stort engagement, samt med inddragelse af små hverdags historier, som gav smil på læben. Man gik derfra med ny viden til sin vejledning af familier med søvnudfordringer. Tak for det.

Pia Rønnenkamp
Syddansk Universitet

"Efter foredraget var ingen i tvivl om, at god søvn er meget vigtigt"​

Vi har haft besøg af Karen Kildahl for at oplyse alle på skolen om søvnens betydning. Efter foredraget var ingen i tvivl om, at god søvn er meget vigtigt. Det formidlede Karen vidende, engageret og morsomt. Det fungerede rigtig godt, at vores elever på forhånd havde udfyldt et spørgeskema, som Karen flere gange tog udgangspunkt i. På den måde blev oplægget koblet til elevernes egen virkelighed.

Anders Østerby
Frøstruphave Efterskole

"En fantastisk aften for forældre og dagplejere i Middelfart kommune. Karen Kildahl leverede et meget spændende og relevant oplæg, som har bidraget til bedre viden om børnenes søvn i Dagplejen. Karens oplæg ramte også lige ned i samarbejdet mellem forældre og dagplejere omkring børnenes søvn. Alle fik noget med hjem."
Klavs Eg Jensen
Dagplejeleder, Middelfart Kommune
"Wow, sikke en udstråling, energi og engagement! Tusind tak for et fantastisk godt og inspirerende oplæg. Din præsentation af forskning, faglige viden og erfaring har inspireret os til at revurdere vores søvnpolitik. Vi er blevet skarpere og har fået redskaber, der gør os mere kompetente i dialogen med forældre, omkring barnets samlede søvn."
Birgitte Bang
Daglig Leder, Vuggestuen Tumlelunden
“Det var super spændende, underholdende og lærerigt at have Karen forbi på skolen og fortælle om søvn. Hun er en virkelig dygtig formidler, og hendes oplæg indeholdt en masse humor, så elevernes interesse blev fastholdt oplægget igennem. Vi er super glade for at have fået så vedkommende, opdateret og vigtig viden om noget så vigtigt som søvn.”
Martin Klaris Madsen
Vesterbølle Efterskole
“Vi var alle enige om, at det var to meget gode og interessante temadage. Vi fik flere meget brugbare og konkrete værktøjer lige til at tage med i familierne. Den nye viden blev hurtigt et godt redskab, som allerede er ved at blive implementeret i vores daglige arbejde. Sine er en meget dygtig og spændende formidler og alt materialet er som nævnt meget overskueligt og brugbart. Det har gjort os endnu mere opmærksomme på søvnens betydning for familierne og inspireret os til at tage Søvnuddannelsen. Vi kan klart anbefale andre sundhedsplejersker at prioritere en dag eller to med Center for Børn og Unges Søvn.”
Mette Kristine Woetmann
Sundhedsplejerske, Holbæk Kommune
"Tak for et utrolig brugbart og praksisnært oplæg. Som vuggestue var det rart at blive opdateret på den nye forskning og viden om børns søvn, og det har givet os et fælles udgangspunkt i vores tilgang og i samarbejdet med forældrene. Oplægget har givet mange gode faglige dialoger mellem medarbejderne og nuanceret billedet omkring søvn."
Ida Lund Larsen
Pædagogisk Leder, Vuggestuen Barndommens Gade