Gratis e-bog om søvnens biologi

Bliv klogere på søvnens biologi

Få en lille smagsprøve på den viden om søvn, du kan få på Søvnuddannelsen. Du får forståelse for, hvordan døgnrytme og søvnpres påvirker søvnen og konkrete redskaber til at arbejde med søvnudfordringer. E-bogen indeholder også en søvnlog, du kan printe og bruge i arbejdet med børn, unge og familier.
Og så koster det dig ikke en krone.

Om forfatterne

Karen Kildahl

Karen har arbejdet med familiedannelse, sundhedsfremme og trivsel i børnefamilier siden 2009. Karen er uddannet jordemoder og børnesundhedsvejleder med speciale i søvn. Hun har stor praksiserfaring med familier med søvnudfordringer. Til daglig driver hun Søvnologen, hvor hun holder foredrag, undervisning og konsultationer. Hun brænder for, at alle i familien må trives og sove godt.

Sine Ditlev Bihlet

Sine har arbejdet professionelt med børn i over
15 år som sygeplejerske og sundhedsplejerske.
Sine har især sin praksiserfaring i børns søvn fra sit arbejde med børn med autisme, ADHD og emotionelle forstyrrelser samt fra sin virksomhed Søvnplejersken. Søvnplejersken tilbyder søvnkonsultationer til familier samt foredrag og undervisning. Sine er forfatter til den nyeste bog i Danmark om børns søvn: Tryg søvn.

Karen og Sine har sammen stiftet Center for Børn og Unges Søvn, som udbyder en online søvnuddannelse for fagfolk. De har samlet alt det bedste fra de klogeste hoveder i Danmark, den bedste evidens, mange års praksiserfaring og skabt en uddannelse, som ikke kun gør fagfolk markant klogere på søvn, men mest af alt  giver konkrete værktøjer til brug i praksis. Fordi en god nats søvn kan gøre hele forskellen for hele familiens trivsel.