Få rabat på Søvnuddannelsen

Skal I flere afsted på Søvnuddannelsen? Ved tilmelding af 5 eller flere til samme hold, kan I opnå en stor rabat på den samlede deltagerpris. Læs mere om mængderabatten her.

Hvor mange skal tage Søvnuddannelsen i din kommune?

Vi oplever, at det giver god mening, at uddanne flere søvnvejledere i samme kommune. Søvnvejlederne sparrer med hinanden og giver deres viden videre til andre sundhedsplejersker i kommunen, som skaber bedre resultater ude hos familierne. Flere kommuner sætter søvn på dagsordnen, og det engagement hylder vi med en mængderabat!

Ved tilmelding af 5 eller flere deltagere til samme hold, er der 10% rabat til deltager nr. 5, 6. 7 osv.

Tilmelder du 5 eller flere deltagere i en earlybird-periode, sparer du yderligere 3000 kr. pr. deltager – oveni mængderabatten for deltager 5 og opefter.

Det betyder faktisk, at deltager nr. 5 kan få en gratis plads på uddannelsen!

Hvor mange skal tage Søvnuddannelsen i din kommune?

Læs vilkårene for mængderabatten i bunden af siden, og klik på knappen her, hvis du vil læse mere om Søvnuddannelsen:

Randers Kommune åbner søvnklinik med 3 nyuddannede søvnvejledere

Dorthe Taudal Jensen, ledende sundhedsplejerske i Randers Kommune, fortæller:

“I Randers kommunes sundhedspleje har vi sat et ambitiøst projekt i gang – Vi kalder det SOV GODT RANDERS.

Projektet er politisk støttet med midler fordelt over 2 år og indebærer, at vi uddanner tre søvnvejledere og så opretter vi en søvnklinik, som bemandes af de tre søvnvejledere.

I søvnklinikken kan søvnvejlederne tilbyde sparring til alle sundhedsplejersker i kommunen, så den enkelte sundhedsplejerske kan bruge den nye og specifikke viden i alle kontakter, hvor det er relevant. De tre søvnvejledere udarbejder materialer til undervisning og skal være de fagligt opdaterede personer i Randers kommune – når det handler om børn og unges søvn.

Alle skolesundhedsplejersker får en hel dags undervisning af Center for Børn og Unges Søvn og skal efterfølgende ud og tale om søvn i en udvalgt årgang på alle kommunens skoler. Alle småbørnssundhedsplejersker får en udviklingsdag med Center for Børn og Unges Søvn og skal efterfølgende ud og holde søvnoplæg på alle dagtilbud.

Vi sætter søvn på dagsordenen i sundhedsplejen i Randers – fordi vi ved, det bøvler derude – og fordi vi ved, at søvn er fundamentet under trivsel bredt i familierne. Det er meningsfuldt og fagligt ligger opgaven godt i Sundhedsplejen – fordi vi ser alle familier og kan sætte ind med en tidlig vejledning og dermed i bedste fald forebygge, at søvn bliver en udfordring.

Mød Lisbeth Christensen – en af de nyuddannede søvnvejledere i Randers Kommune:

Vilkår for mængderabat på Søvnuddannelsen:
Ved tilmelding af 5 eller flere deltagere på samme hold, opnås 10% rabat på deltagerprisen for deltager nr. 5 og opefter. De første 4 deltagere betaler fortsat fuld pris. Mængderabatten kan ikke fordeles på deltagere spredt over flere hold, dvs. at alle 5+ deltagere skal være tilmeldt samme hold. Tilmelder man 5+ deltagere inden for en earlybird-periode, lægges earlybird-rabatten for alle deltagere oveni mængderabatten. Ved tilmelding af deltagere med mængderabat vælges faktura som betalingsmetode, og rabatten fratrækkes inden du modtager din faktura.