Undervisere

Her kan du møde vores dygtige og passionerede undervisere.

Mød holdet bag

Vores undervisere er passionerede eksperter. De er alle håndplukket på grund af deres professionelle og praktiske erfaring med børn og unges søvn.

IMG_4567
Medstifter og sundhedsplejerske

Sine Ditlev Bihlet

Sine har beskæftiget sig professionelt med børn i over 15 år som sygeplejerske og specielt med børns søvn som sundhedsplejerske. Sine har særligt sin praksiserfaring i børns søvn fra sit arbejde med børn med autisme, ADHD og emotionelle forstyrrelser samt fra sin virksomhed Søvnplejersken. Søvnplejersken tilbyder individuelle søvnkonsultationer til familier samt foredrag og undervisning. Sine er forfatter til den nyeste bog i Danmark om små børns søvn “Tryg søvn”.  

Sine underviser løbende igennem hele uddannelse.

IMG_0366
Medstifter af Center for Søvn

Karen Kildahl

Karen har arbejdet med familiedannelse, sundhedsfremme og trivsel i børnefamilier siden 2009. Karen er uddannet jordemoder og børnesundhedsvejleder med speciale i søvn. Hun har stor praksiserfaring med familier med søvnudfordringer. Til daglig driver hun “Søvnologen”, hvor hun afholder foredrag, undervisning og konsultationer. Hun brænder for, at alle i familien må trives og sove godt.

Karen underviser løbende igennem hele uddannelsen. 

Ali[82894] copy
Cand.psych., Ph.D., Lektor

Ali Amidi

Ali Amidi er lektor i Neurovidenskabelig Psykologi ved Psykologisk Institut på Aarhus Universitet, hvor han til dagligt forsker og underviser i søvn og døgnrytmers betydning for vores trivsel og sundhed samt i behandlingen af søvnproblemer og forstyrrede døgnrytmer i både kliniske og ikke-kliniske populationer.

 

Ali underviser i cirkadisk rytme, søvnbehov, rytme, vågentid, søvnens opbygning, søvncykli, typer af søvn, kronotyper, søvnpres mm.

maria
Børnefysioterapeut

Maria Schultz Appelt

Maria er uddannet fysioterapeut i 2007. Hun har drevet selvstændig fysioterapi de sidste 15 år. Hun er uddannet indenfor sanseintegration, bl.a. i ASI (Ayres Sensory Integration) med base i forskning og praksis fra Jean Ayres institute i Californien samt indenfor DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilization). Maria driver til daglig sin virksomhed Børnefysioterapi og giver evidensbaserede råd til familier via instagramprofilen @boernefysioterapi

Maria underviser i sanseintegration og søvn hos børn med autisme og ADHD.

Skærmbillede 2023-01-28 kl. 17.03.44
Læge og hypnoterapeut

Anna Knakkergaard

Anna har været læge siden 2011 med særlig erfaring fra børneafdelinger samt børne- og ungdomspsykiatrien i Region Midt.

Hun er diplomuddannet i Klinisk Hypnose 2015 og har siden arbejdet terapeutisk med børn, unge og voksne – særligt med angstproblematikker og funktionelle lidelser. Anna er selvstændig, underviser og uddanner fagpersoner indenfor hypnoterapi hos Underfund, behandler hos Din Magiske Hjerne, forfatter til Drømmejunglen og er grundlægger af Hypnobaby 

Anna underviser i skolebørn og unges søvn og søvnhygiejne samt i søvnmeditationer og hypnose.

NLE_7943
Familieterapeut

Ulla Drewsen Lidsmoes

Ulla er uddannet cand. mag i psykologi og har arbejdet med familier de sidste 16 år. Både i et kommunalt familiecenter, på institution for sårbare spædbørnsfamilier og de sidste 3 år som selvstændig familieterapeut hos Bedre Familieliv. Ulla trækker bl.a. på tilknytningsteorien og den neuroaffektive udviklingspsykologi, når hun forklarer, hvordan samspillet påvirker nervesystemerne hos børn og voksne, og hvordan det kan spille ind på søvnen. 

Ulla underviser i børns følelsesmæssige udvikling, herunder regulering og barnets behov for sensitiv respons set i relation til søvn.

tina
Øre-, næse- og halslæge, PhD.

Tina Lildal

Tina er uddannet læge og har forsket i børn og unges søvn siden 2012. Hun er særligt specialiseret indenfor søvnapnø og har lavet PhD om diagnotiske metoder og kirurgisk behandling af søvnapnø hos bør. 


Tina underviser om netop søvnapnø  på uddannelsen. 

sygeplejerske
Læge med speciale i Enuresis nocturna hos børn

Under opdatering

Birgitte Kornum 2020
Læge, PhD., Lektor

Birgitte Rahbek Kornum er lektor på Københavns Universitet, hvor hun forsker i søvn og søvnsygdomme. Hun har en ph.d.-grad i neurovidenskab og har tidligere arbejdet som forsker både i USA på Stanford University og i Danmark på Rigshospitalet. I dag er hun leder af en forskningsgruppe på Institut for Neurovidenskab, som forsker i søvnens biologi og særligt i interaktionen mellem immunforsvaret og søvn.

Hun er modtager af den prestigefyldte ”Young Investigator of the Year Award” fra det Amerikanske Akademi for Søvnmedicin og har modtaget adskillige store fondsbevillinger. Ud over sin forskning bruger Birgitte Rahbek Kornum tid på at formidle viden om søvn og er forfatter til bogen Forstå din søvn (Gyldendal).

Birgitte fortæller om vigtigheden af søvn og søvnens biologi på uddannelsen

Bliv klogere på Søvnens biologi

Få en lille smagsprøve på den viden om søvn, du kan få på søvnuddannelsen. Du får forståelse for, hvordan døgnrytme og søvnpres påvirker søvnen og konkrete redskaber til at arbejde med søvnudfordringer. E-bogen indeholder også en søvnlog, du kan printe og bruge i arbejdet med børn, unge og familier.
Og så koster det dig ikke en krone.

Din e-bog kommer på mail.
Samtidig siger du ja tak til at modtage nyheder og tilbud fra os.
Og du kan til hver en tid slippe fri med et enkelt klik.